Tetor 29

VW101-Intel Z3735F Quad Core 2GB 32GB 10.1 inç HD IPS Screen Pa pagesë Windows-Keyboard 8.1 Pro Tablet PC

  VW101 Windows Tablet Tech Info VW101 zotëron një 10.1-inch ekran HD IPS me 1280*800 ekran pixel, procesor Intel Core 1.33GHz Z3735F Quad, 2GB RAM, dhe 32GB magazinimit. VW101 instalon Windows- 8.1 Pro dhe mbështet funksionin OTG.     Prodhuesi VW101 Përgjithshme: Modeli OEM: Style VW101 Phone: Bar, ekran multi-touch, 10.1 inç capacitive prekje …

Vazhdo leximin »

Tetor 29

ASUS T100TA-Intel Z3735F Quad Core 2GB 32GB 10.1inch IPS ekran të Windows 8.1 Tablet PC me tastiere

  ASUS T100TA Windows Tablet Tech Info ASUS T100TA zotëron një 10.1-inch ekran IPS me 1366*768 ekran pixel, procesor Intel Core 1.33GHz Z3735F Quad, 2GB RAM, dhe 32GB magazinimit. ASUS T100TA instalon Windows- 8.1 dhe mbështet funksionin OTG.   Prodhuesi ASUS T100TA Përgjithshme: Model ASUS: Style ASUS T100TA Phone: Bar, ekran multi-touch, 10.1 inç …

Vazhdo leximin »

Tetor 29

ASUS Memopad 7-Intel CPU Z3745 1.33GHz quad core 1GB 8GB 7.0inch IPS Screen Android 4.4 Tablet PC

  ASUS Memopad 7 Android Tablet Tech Info ASUS Memopad 7 zotëron një 7.0-inch ekran IPS me 1280*800 ekran pixel, Intel CPU 1.33GHz Z3745 (deri në 1.86 GHz) procesori quad bërthamë, 1GB RAM, dhe 8GB e magazinimit. ASUS Memopad 7 instalon Android 4.4 Kitkat .   ASUS Memopad 7 Gjenerali Prodhuesi: Model ASUS:ASUS Memopad 7 …

Vazhdo leximin »

Tetor 29

DELL Venue8(3840)-Intel Atom CPU 1.33GHz Z3480 dual core 1GB 16GB 8.0inch IPS Screen Android 4.4 Tablet PC

  DELL Venue8(3840) Android Tablet Tech Info DELL Venue8(3840) zotëron një 8.0-inch ekran IPS me 1920*1200 ekran pixel, Intel Atom CPU Z3480 1.33GHz procesor dual core, 1GB RAM, dhe 16GB magazinimit. DELL Venue8(3840) instalon Android 4.4 KitKat dhe mbështet funksionin OTG.   DELL Venue8(3840) Gjenerali Prodhuesi: Model DELL:DELL Venue8(3840) Style Phone: Bar, ekran multi-touch, …

Vazhdo leximin »

Tetor 29

DELL Venue 8 Pro(3845)-Intel Z3735G Quad Core 1.33GHz 1GB Ram 8.0inch IPS ekran të Windows 8.1 Tabletë

    DELL Venue 8 Pro(3845) Windows Tablet Tech Info DELL Venue 8 Pro(3845) zotëron një 8.0-inch ekran TFT IPS me 1280*800 ekran pixel, procesor Intel Core 1.33GHz Z3735G Quad, 1GB RAM, dhe 32GB magazinimit. DELL Venue 8 Pro(3845) instalon Windows-8.1OS .   DELL Venue 8 Pro(3845) Gjenerali Prodhuesi: Model DELL: DELL Venue …

Vazhdo leximin »

Tetor 29

DELL Venue 7(3740)-Intel Z3460 1.33GHz quad core 1GB Ram 7.0inch IPS Screen Android 4.3 Tabletë

      DELL Venue 7(3740) Android Tablet Tech Info DELL Venue 7(3740) zotëron një 7.0-inch ekran TFT IPS me 1280*800 ekran pixel, Intel Z3460 1.33GHz procesor quad core, 1GB RAM, dhe 16GB magazinimit. DELL Venue 7(3740) instalon Android 4.3OS .   DELL Venue 7(3740) Gjenerali Prodhuesi: Model DELL: DELL Venue 7(3740) Style Phone: …

Vazhdo leximin »

Tetor 29

HP Compaq 7J-Intel Allwinner A31S quad core 1.5GHz 1GB Ram 7.0inch Screen Android 4.2 Tabletë

      HP Compaq 7J Android Tablet Tech Info HP Compaq 7J zotëron një ekran 7.0-inch TFT me 1024*600 ekran pixel, Allwinner A31S quad core 1.5GHz, 1GB RAM, dhe 16GB magazinimit. HP Compaq 7J instalon Android 4.2.2 OS dhe mbështet OTG .   DELL Venue 7(3740) Gjenerali Prodhuesi: Model HP: HP Compaq …

Vazhdo leximin »

Tetor 29

HP SlateBook 10 X2- NVIDIA Tegra T40S 4-Plus-1 Quad Quad 1.8GHz 2GB 64GB 10.1inch FHD IPS Screen Android 4.2 Tablet PC

    HP SlateBook 10 X2 Android Tablet Tech Info HP SlateBook 10 X2 zotëron një 10.1 inç ekran FHD IPS me 1920*1200 ekran pixel, procesori NVIDIA Tegra T40S 4-plus-1 Quad Quad 1.8GHz, 2GB RAM, dhe 64GB magazinimit. HP SlateBook 10 X2 instalon Android 4.2 OS dhe mbështet OTG.   HP SlateBook 10 X2 Përgjithshme …

Vazhdo leximin »

Tetor 29

Acer B1-730HD- Intel Atom CPU 1.60GHz Z2560 dual core 1GB Ram 7.0 Inch FHD Screen Android 4.2 Tabletë

Acer B1-730HD Android Tablet Tech Info Acer B1-730HD zotëron një 7.0-inch ekran TFT IPS me 1280*800 ekran pixel, Intel Atom CPU Z2560 1.60GHz procesor dual core,1GB RAM, dhe 16GB magazinimit. Acer B1-730HD instalon Android 4.2 dhe mbështet OTG.   Prodhuesi Acer B1-730HD Përgjithshme:  Model acer:  Acer B1-730HD Style Phone: Bar, ekran multi-touch, 7.0 inç …

Vazhdo leximin »

Tetor 29

Chuwi V89-Dual Boot Intel Z3735F Quad Core 2GB 64GB 8.9inch IPS ekran të Windows 8.1 + Android 4.4 Tabletë

  2015 Original chuwi V89 dual boot OS 3G të Windows 8.1 Android 4.4 Z3735F Quad Core 5 MP RAM 2G ROM 64G 8.9'' Tablet PC Në stok Highlight: CPU:Z3735F Quad bërthamë 1.8GHz O / S:Dritaret 8 / O Dual / S RAM 2GB ROM 64GB Front Camera 2.0 ;Kamera e pasme 5.0 Ndërtuar në 3G / Bluletooth / GPS …

Vazhdo leximin »